Patxi Koop-en bezeroa bazara esaiguzu zeintzuk dire zure negozioaren sare sozialak Si eres cliente de Patxi Koop dinos cuáles son las redes sociales de tu negocio

2017-10-25T11:11:29+02:00 19 de septiembre de 2017 · 2017/09/19 |
Traducción / Itzulpena

Patxi Koop-en bezeroa bazara utzi iruzkin bat blog honetan bertan eta esaiguzu webgunea duzun, Facebook orrialdea edo Twitter kontua. Beste gizarte sareren batean bazaude ere, esaiguzu, zure berri jakin nahi dugu eta. Modu horretan geure sareetatik jarraituko zaitugu eta gai izango gara zure edukiei oihartzuna emateko eta interesgarrienak Sarean partekatzeko.

Azken batean, horrexetarako gaude, gure bezeroei ahalik eta zerbitzu onena emateko!

Zaila da halako zerbait esatea, topikoa dirudielako baina okerragoa litzateke ez esatea, sinesgarri ez izatearen beldurragatik. Egia baita: geure bezeroak dira daukagun onena. Patxi Koop Bizkaiko ostalaritza sektorearen lidergoan jarri duten tabernak, jatetxeak, kafetegiak, enpresetako jatetxeak, gaztetxeak, txosnak, elkarteak edo hotelak.

Guztira, 1.400 bezero baino gehiagok aukeratu gaituzte. Aukeratu soilik ez, gutaz zer-nolako iritzia duten galdetzen diegunean, ezin nota hobea ematen digute. Maiz hitz egiten dugu haiei buruz gure gizarte sareetan (Twitter eta Facebook) badakigulako produkturik onenak aukeratzen dituztela eta zerbitzu bikainena ematen dutela.

Era guztietako bezeroak ditugu, jakina, Bizkaiko bazter guztietan. Hortxe daude, esate baterako, Bilboko klasikoak. Plaza Berriko Víctor Taberna edo Pozaseko Oker. Hortxe baita ere Bizkaiko hiriburuan hoberen jaten ematen duten lekuetako asko, Bascook, adibidez, edo Guggenheim Museoko jatetxea. Baita gourmet estiloko hainbat taberna ere, Iranetik kabiarra ekartzen duen Pershic, otarraina prestatzen espezializatu den 18 Lobster Bilbao edo ardo propioak eta Japoniako Wagyu haragia duen Santa Rosalía, besteak beste. Egia esan, plazer itzela da guretzat Bilboko kaleetan egotea eta gure bezeroen artean The Dreams, El Globo, Standy By edo La Roca moduko lekuak izatea.

Bilbon bakarrik ez, ostera, Bizkaian ere bagaude, han eta hemen. Kostaldera bista harrigarriak dituzten hainbat taberna eta jatetxetara eramaten digute gure produktuak. Getxotik hurbil Peñón de Sopelana eta Golfo Norte daude; Urdaibairen bihotzean, Mundakan, Hotel El Puerto; Gorlizen, Xurrut, pizzak eta edariak hartzeko leku ederra: Algortan Mamarro eta Sustrai; Mungian, Irudi eta Zamudion Fernan kafetegia.

Si eres cliente de Patxi Koop, déjanos un comentario en este blog, escríbenos a info@patxikoop.eus, en el teléfono 944 522 587, o en nuestro Facebook o Twitter y dinos si tienes página web, perfil de Facebook, cuenta de Twitter o cualquier otra presencia en redes sociales. Queremos seguirte para poder estar al corriente de tu actividad y hacernos eco de ella desde nuestras redes.

Al fin y al cabo, estamos aquí para ser útiles a nuestra clientela. Es nuestra razón de ser.

Es difícil afirmar que lo mejor de Patxi Koop son sus clientes sin que suene a tópico pero sería peor no decirlo solo por miedo a sonar poco creíble. Porque es cierto, nuestra clientela es lo mejor que tenemos. Son los bares, restaurantes, cafeterías, comedores de empresa, gaztetxes, txosnas, asociaciones y hoteles los que nos han convertido en líderes de la distribución hostelera de Bizkaia.

Más de 1.400 establecimientos y organizaciones nos han elegido y nos dan, año tras año, las mejores calificaciones. Solemos hablar a menudo de ellos en nuestras redes sociales (Twitter y Facebook) porque sabemos lo mucho que se esfuerzan en ofrecer los mejores productos y el mejor servicio.

Tenemos todo tipo de clientes, en todos los rincones de Bizkaia. Desde clásicos de toda la vida de Bilbao como el bar Víctor de la Plaza Nueva o el Oker de Pozas hasta los restaurantes más visitados de la capital vizcaina, como el Bascook o el restaurante del Museo Guggenheim, pasando por bares especializados en comida gourmet, como el Pershic que ofrece caviar iraní; 18 Lobster Bilbao, para los apasionados de la langosta y Santa Rosalía, que no solo tiene vinos de elaboración propia sino también la famosa carne Wagyu, una de las mejores del mundo. La verdad es que es un placer formar parte de la vida de Bilbao atendiendo a bares como The Dreams -un lugar ideal para cocktails, copas o eventos-, El Globo, Standy By, La Roca o Bilbobeer, que a puesto de moda la tendencia “piscolunch”.

Te recomendamos también que visites a nuestros clientes en todo Bizkaia: el Peñón de Sopelana y Golfo Norte tienen vistas increíbles cerca de Getxo y lo mismo se puede decir del Hotel El Puerto de Mundaka; en Gorliz, Xurrut sirve pizza y bebida con un gran ambiente; Mamarro y Sustrai ofrecen copas y pintxos en pleno corazón de Algorta; en Mungia, Irudi es ya un clásico; y en Zamudio recomendamos el Café Fernan.