¿Sabes cómo se distingue una caña bien tirada? Badakizu nola bereizten den ondo botatako kaña bat?

2020-10-05T16:21:16+02:00 5 de octubre de 2020 · 2020/10/05 |
Traducción / Itzulpena

Hay pocas cosas que los clientes de un bar o de un negocio hostelero agradezcan más que una caña bien tirada. Pero, ¿cómo podemos distinguirla? La forma más sencilla es fijarse en el vaso. Si es de cristal, será fácil ver si tiene o no tiene lo que llamamos “encaje e Bruselas”. ¿Ves las franjas blancas del vaso de la foto? Cada aro de espuma corresponde a un trago y nos indica que la cerveza estaba bien tirada.

¿Quieres aprender a hacerlo, a servir la caña perfecta? En Patxi Koop ofrecemos a nuestra clientela talleres de tiraje de cerveza. Durante unos meses hemos tenido que reducir las visitas a nuestra sede central, pero vamos recuperando la actividad -con las máximas medidas de seguridad, eso sí-, de manera que, si eres cliente de Patxi Koop y quieres participar escríbenos a info@patxikoop.eus y te llamaremos la próxima vez que hagamos uno.

Gauza gutxi daude taberna edo ostalaritza-negozio bateko bezeroek ondo botatako garagardo bat baino gehiago eskertzen dutenak. Baina nola bereiz dezakegu? Modurik errazena edalontziari erreparatzea da. Kristalezkoa bada, erraza izango da «Bruselako parpaila» deritzona duen ala ez ikustea. Ikusten argazkiko edalontziaren zerrenda zuriak? Apar uztai bakoitza zurrutada bati dagokio eta garagardoa ondo botata zegoela adierazten digu.

Ikasi nahi duzu hori egiten, kaña perfektua zerbitzatzen? Patxi Koopen garagardo tiraketa tailerrak eskaintzen dizkiegu gure bezeroei. Hilabete batzuetan zehar, gure egoitza nagusirako bisitak murriztu behar izan ditugu, baina jarduera berreskuratzen ari gara –segurtasun-neurri handienekin, jaina–; beraz, Patxi Koopen bezeroa bazara eta parte hartu nahi baduzu, idatz iezaguzu info@patxikoop.eus helbidera eta bat egiten dugun hurrengoan deituko dizugu.