Horrela kudeatzen ditugu bezeroen eskaerak eta biltegia Patxi Koop-en Así gestionamos los pedidos y el almacén en Patxi Koop

2017-10-25T13:45:09+02:00 17 de octubre de 2017 · 2017/10/17 |
Traducción / Itzulpena

Patxi Koop-en 32 urte daramatzagu Bizkaiako ostalaritza alorrean zerbitzua ematen. Erraz esaten da! Tarte horretan asko ikasi dugu negozio honi buruz eta liderrak izatea ere lortu dugu, urtero-urtero gurekin pozik daudela esaten diguten 1.400 bezero baino gehiagorekin.

Nola egiten dugun? Kalitatean pentsatuta, ez bakarrik produktuaren edo zerbitzuaren kalitatean, baizik eta prozesu guztiek eman behar duten mailan; horrez gain, beti egin dugu apustu lan egiteko modu kooperatibo baten alde; eta lan sistema ahalik eta eraginkorrena, produktiboena eta azkarrena sortu dugu.

Lan hori gure saltzaileekin hasten da. Bezeroak bisitatzen dituzte eta haien eskarien berri hartzen dute, negozio bat ondo kudeatzeko behar duten guztia izan dezaten ahokularitza emanez. Gero datoz gure egoitza nagusiko administrazioko langileak. Eskariak ahalik eta modu eraginkorrenean kudeatzea tokatzen zaie. Urteei esker ikasi dugu kamioiak ahalik eta hobekien aprobetxatuko dituzten ibilbideak sortzen.

Ondoren, eskari horiek biltegira iristen dira. Han, lan talde bikain batek lau-bost ordutan prestatzen ditu, besteak beste, lana antolatzen laguntzen digun armairu adimendu bati esker.

Guzti hori nola egiten dugun ikusi nahi duzu? Orain aukera daukazu Hamaika Telebistako lankideek joan den Aste Nagusian egindako bideoei esker.

Hona hemen Galder Uriarte, gure kudeatzailea, eskakizunak eta biltegiko lanak nola antolatzen ditugun azaltzen.

En Patxi Koop llevamos 32 años dando servicio de distribución hostelera en Bizkaia. ¡Se dice pronto! En ese tiempo hemos aprendido mucho sobre este negocio y hemos conseguido ser líderes, con más de 1.400 clientes que año tras año nos dicen que confían nosotros y que recomendarían nuestros servicios.

¿Cómo? Pensando en la calidad en todos los procesos, apostando por los valores del trabajo en cooperación y creando un sistema de trabajo lo más eficiente, productivo y rápido posible.

Un trabajo que empieza con nuestros comerciales, las personas encargadas de visitar a nuestros clientes y tomar nota de sus pedidos, asesorándoles en todo lo que necesitan para que no les falte de nada. El siguiente paso, a primera hora de la tarde, es gestionar esos pedidos en el departamento de administración nuestra sede central para que salgan sin errores. Años de experiencia nos han enseñado cómo preparar las rutas aprovechando al máximo el espacio de cada camión.

Llega entonces el turno de los compañeros del almacén, un equipo increíble de personas que tarda entre 4 y 5 horas en llenar los camiones gracias, entre otras cosas, a un armario inteligente que ayuda a preparar los pedidos de la manera más eficiente.

¿Quieres vernos en acción? Gracias al equipo de Hamaika Telebista, que realizó varios vídeos sobre nosotros la pasada Aste Nagusia, puedes.

Aquí tienes a Galder Uriarte, nuestro gerente, explicando cómo organizamos los pedidos y el almacén.

Y aquí puedes verle explicando cómo se hacen los repartos.

Eta hemen ikusi dezakegu banaketak nola egiten ditugun kontatzen.